Nieuws van de vakhandel:

AquaForte kondigt nieuw product aan
Een doorbraak in techniek en prijsklasse: de nieuwe AquaForte Pure UV-C. Deze UV-C unit heeft een, uit één stuk gegoten, PE behuizing en is ook geschikt voor zoutwatertoepassingen. Een groot voordeel van de Pure UV-C is de grote reactorbehuizing, die ervoor zorgt dat het water langer wordt blootgesteld aan UV-C straling. Dit zorgt voor een efficiënte desinfectie van het vijverwater. Daarnaast zorgt het waterverdeelsysteem voor een optimaal contact met de UV-C lamp. De Pure UV-C beschikt over een 30 of 55 watt TL lamp. Door de speciale geleiding in de behuizing kan het kwartsglas gemakkelijk geplaatst en vervangen worden. De AquaForte Pure UV-C heeft 3 x 1½” binnendraad aansluitingen en wordt geleverd inclusief 2 slangtules 25/32/40mm en een transparante 1½” plug. Maximale druk: 0,7 bar. De behuizing is geaard voor een veilige toepassing.

Kijk voor meer informatie op www.aqua-forte.nl.

Aquaforte Pure UV-C

SB382_2017

Reacties

Comments are closed.

Messenger icon
Send us a message via your Messenger App