Wat in het vat zit…

Het Koi show seizoen is in volle galop. Met de Euregio Koi Show en ook de mini HKS in ons kielzog hebben we volgende week de Koi Show in Berlijn, een week later de Koi Show in Goes en de week daarop zal het festijn van de Belgian Koi Show losbarsten. De SD-kaartjes worden alvast leeg gemaakt, de accu’s opgeladen! Het belooft een ware beeldenstorm te worden op KoiQuestion.

Nieuwe deelnemers
De organisatie van die laatste show bij de zuiderburen van de Nederlanders verwacht dit jaar veel mededingers naar de hoogste titel. Naar verluid komen er een aantal grote jongens waaraan ons oog gewend is, maar zijn er vanuit andere Europese landen ook nieuwe deelnemers die nog nooit in België of enig andere Koi show hebben mee gedaan: uit bijvoorbeeld Polen. Dat beloofd een spannende strijd te worden. Zodra we meer informatie hebben zullen we ons verdiepen in de potentiële kanshebbers. Wordt vervolgd…

IMG_9470

De Grand Champion Sanke van Floors Koi Shop in Hasselt 2016

2016-05_Euregio_Kohaku

Mature Champion van hobbyist Filip Poppe in 2016 te Hasselt

De BKS 2016: Natte voeten, maar voelend als een warme deken!

Hasselt vanuit de lucht

Live in Berlin
In Berlijn verwachten we een knappe show met veel goede deelnemers. Aantal Duitse deelnemers in Kalkar waren er wat minder, die verwachten we nu in de hoofdstad. Dit is het eerste jaar dat de Koi Expo maar een enkele editie kent. Waar het de voorgaande jaren afwisselde met Stuttgart als Young Koi Show, is dit dus ook meteen de laatste show in Duitsland al dit jaar en waar deze ieder jaar erg in populariteit is toegenomen verwachten we ook dit jaar een bruisend Berlijn met heuse Japanse juryleden waaronder Kobayashi-san van NND Koi Farm.

Sfeerimpressie van de German Shinkokai 2016

Elna Koi en diens hobbyisten waren vorig jaar in Berlijn de gezegevierden.

Major Awards Berlin koi Show 2016

Major Awards Berlijn Koi Show 2016

Goes
Goes is een eenmalige show, maar wordt zonder meer een hoogstandje. Een show zoals geen ander met de samenwerking van gemeente en veel meer Japanse invloeden. Betrokken bij de opzet en het meedenken zien we dat vooral Ruud Besems en Ronald Stam, beter bekend als R&R, echt alles uit de kast halen om het een onvergetelijke show te laten zijn met echt een heel serieus deelnemersveld. Voor zover wij weten komen er onder andere vissen die al eens een Grand Champion titel hebben gepakt. Spannend dus. meer informatie volgt wanneer bekend. Hieronder nog eens het interview met het olijke duo over wat je zoal te zien krijgt in Goes;

Vrijkaarten winnen!
Nog even terugkomen op de Belgian Koi Show; Qua standhouders mogen we dezelfde gezelligheid verwachten als vorig jaar. Het terrein staat vol met ook hier weer een aantal nieuwe gezichten. Samen met twee van deze standhouders wordt bovendien nog een unieke actie gehouden om twee fantastische prijzen weg te geven. We mogen van de organisatie ook 5×2 vrijkaarten weggeven voor de show! Wat je hiervoor moet doen? Dat zie je dit weekend verschijnen op KoiQuestion. Houdt het in de gaten.

Wij zullen de leukste berichtgeving en natuurlijk supergave vissen voorschotelen op foto en video

Drie shows op rij!
Volgende week gaan we op voor Berlijn. Het trio van Remy, Patrick en mijzelf wordt voor de show in de Duitse hoofdstad aangevuld tot een kwartet met mede-oprichter Bram Rohaan. De week erop zullen toch zeker Kitty, Bas en Orlando Goes verblijden met hun journalistieke vaardigheden en in België zijn we er weer zoveel mogelijk op volle sterkte. We hebben er zin in en zullen jullie steeds weer het laatste nieuws, achtergrondverhalen, de leukste berichtgeving en natuurlijk supergave vissen voorschotelen op foto en video.

Series Navigatie<< Welke Koi fanaat verklaar jij de liefde? (Prijsvraag)Prijswinnaars vrijkaarten BKS Hasselt (bevat liefdesverklaringen) >>

Over Tiebo Jacobs

Tiebo is initiatiefnemer van KoiQuestion en wordt - terecht - getypeerd als 'Nishikigoi nut'. Hij is reeds meer dan een decennia auteur op het gebied van Koi, leidt het team van journalisten en stelt kritische vragen voor de camera. Hij is altijd bezig met het volgende te gekke idee om de visie van KoiQuestion verder uit te kunnen dragen.

Bezoek mijn website

Reacties

Comments are closed.

Messenger icon
Send us a message via your Messenger App