Karashi behoud kracht drie jaar na overwinning

Het was in 2014 toen de 89cm grote Karashigoi in eigendom van Floors Koi Shop en gekweekt door Yagenji goed was voor het complementeren van diens prijzenkast met de Grand Champion B award. Nu, drie jaren later is de Koi wederom goed voor dezelfde award, nu echter niet in Belgie, maar op de Euregio koi Show in Oldenzaal. De eenkleurige gigant heeft een bouw om u tegen te zeggen, maar ook een prachtige egale kleur. De Grand Champion B titel is voor de allerbeste non-gosanke in de Koi Show en heeft niet vooral met formaat te maken zoals de Jumbo Champion. Een erg indrukwekkende vis, waarvan deze video je getuige laat zijn.

Is de Chagoi nog veranderd? Vanzelf zal de vis nog enkele centimeters hebben gepakt, maar veel zullen het er niet zijn. Met bijna 90 centimter is het een beer van een vis. Het Fukurin lijkt nog net iets dieper te zijn. De body is nog iets toegenomen, die is echt gigantisch, maar ook weer niet vet. Al is het beslist geen Sidonia, eerder een Jerommeke…

Karashigoi

De Karashigoi anno 2017

2014-06_BKS_GCb_logo

Dezelfde Koi terug in 2014

Series Navigatie<< Win een JUMBO-tosai door naar de Euregio Koi Show 2017 te gaan!Winnaar Euregio KoiQuestion prijsvraag >>

Over Tiebo Jacobs

Tiebo is initiatiefnemer van KoiQuestion en wordt - terecht - getypeerd als 'Nishikigoi nut'. Hij is reeds meer dan een decennia auteur op het gebied van Koi, leidt het team van journalisten en stelt kritische vragen voor de camera. Hij is altijd bezig met het volgende te gekke idee om de visie van KoiQuestion verder uit te kunnen dragen.

Bezoek mijn website

Reacties

Comments are closed.

Messenger icon
Send us a message via your Messenger App