Grand Champion Yamatoya Kohaku live

Het Maruzome Kiwa vliegt je om de oren wanneer je de Grand Champion van Oldenzaal gade slaat. De Kohaku uit de stallen van Yamatoya verblijde ons gezichtsveld al een jaar eerder in Nieuwegein toen ze er met de hoogste eer aan de haal ging. Nu is ze niet even goed, maar tenminste een stukje beter op de pigmentatie en misschien ook wel body. Toch is het meest gehoorde over deze vis sinds het weekend in het Hulsbeek; “Die vis kan nog veel beter worden.” Aanzie de schoonheid en oordeel zelf…

Toch was de titel niet vanzelfsprekend, want ook de titelverdediger van het voorgaande jaar was aanwezig. De Kohaku is eigendom van Rob van der Hulst, die er zijn allereerste Grand Champion titel mee pakt en toetreed tot het selecte gezelschap van hobbyisten die een Grand Champion op diens naam hebben gezet. Binnenkort het interview met Rob van der Hulst over zijn overwinning! Zullen we deze Koi nog terug zien?

Series Navigatie<< Euregio Koi Show treedt buiten oevers; hobby-vreugde in overvloedWin een JUMBO-tosai door naar de Euregio Koi Show 2017 te gaan! >>

Over Remy Doekhi

Bollywood wilde hem, wij hebben hem! Remy is onze Surinaamse godenzoon. In alle bescheidenheid zorgt hij voor alle audio- en videotoepassingen die de verslaggeving van KoiQuestion mogelijk maken. De notoire cameraman monteert ook nog eens alles en deelt als ervaren hobbyist graag zijn kennis met anderen.

Reacties

Comments are closed.

Messenger icon
Send us a message via your Messenger App