Zoals je ongetwijfeld al hebt gelezen op Koiquestion.com zal Goes op 17 en 18 juni 2017 in het teken staan van “Koi Show Goes Azië 2017”. Tijdens het Azië-jaar in het Zeeuwse stadje heeft het duo Ruud & Ronald, bekend van de Koishow-reisorganisatie R&R Travel en de diverse shows in Nederland tot ver daarbuiten, de organisatie op zich genomen van een heuse Koishow.
Een initiatief dat begon als een leuke promotie van de Koihobby, lijkt uit te groeien tot een show met hoge kwaliteit Koi en een professioneel allure!

Patrick onderwerpt beide heren aan een vragenvuur om alles over deze show te weten te komen!

Bekijk hier het interview:

Over Remy Doekhi

Bollywood wilde hem, wij hebben hem! Remy is onze Surinaamse godenzoon. In alle bescheidenheid zorgt hij voor alle audio- en videotoepassingen die de verslaggeving van KoiQuestion mogelijk maken. De notoire cameraman monteert ook nog eens alles en deelt als ervaren hobbyist graag zijn kennis met anderen.

Reacties

Comments are closed.

Messenger icon
Send us a message via your Messenger App