Selectie van het type instrument op de toepassing

Tijdens de Interkoi viel me in de grote stand van JBL een bescheiden standje op, namelijk die van Bresser. Het deed me ineens herinneren aan de dag dat ik op de middelbare school spijbelde van gymles om mezelf te voorzien van een heuse Bresser Biolux microscoop. Want waarom zou ik me af laten matten op het gymveld, als ik voordelig in het bezit zou kunnen komen van het portaal naar de microbiële wereld !?

In het onderstaande interview met Anke Morbitzer nemen we eens een kijkje in de geschiedenis van het merk en waarom na al die tijd gekozen is om op een Koishow te staan.

[youtube https://www.youtube.com/watch?v=mT52Mefx23M]

Over Patrick Oude Groeniger

Patrick weet als milieukundige de hobby en zijn passie voor watermanagement vanuit nano-perspectief te bejegenen en ziet het als een uitdaging een beter begrip hiervoor te kweken om hobbyisten vooruit te helpen. De Twentenaar maakte van zijn hobby zijn werk en is werkzaam als Process Engineer bij JOTEM waterbehandeling.

Comments are closed.