Morgen is het zo ver!

Zoals wij jullie al informeerden over de Young Holland Koi Show in een eerder artikel (De Mini HKS krijgt wederom een vervolg), wordt deze show aankomende zondag (morgen dus al!!) georganiseerd bij Lodder Bonsai in Harmelen.

Van de 30 beschikbare vats, zijn er reeds 26 stuks volgeboekt. Dit houdt in dat er ruim voldoende Koi te bewonderen zullen zijn tijdens deze show. Maaaaar: dit houdt dus óók in dat er nog een paar plekjes over zijn voor de late beslisser! Dus wil jij ervaren hoe het is om jouw eigen Koi in te zetten op een show? Of wil jij weten hoe een professionele jury de Koi beoordeelt? Dan is dit je kans!

IMG_6210

Een vakkundige jury zal jouw eigen Koi beoordelen en uitleg geven over de wijze van jurering

Wil jij ervaren hoe het is om jouw eigen Koi in te zetten op een show?

Naast de show zelf zullen er een aantal Koidealers met stands aanwezig zijn, zodat je nog mooi voor de warme periode even die luchtsteen of bijvoorbeeld een nieuwe pomp kunt kopen. Ook zal Van Ngan Hoang, de bekende betonkunstenaar, zijn beeldhouwkunsten laten zien en wordt er een lezing gehouden voor mensen die alle in’s and out’s willen weten over het vak jureren. De deelnemers aan deze show kunnen na de beoordeling tijdens een “talk over the vat” vragen stellen aan de jury over hun deelnemende vis(sen). Erg interessant!
Als kers op de spreekwoordelijke taart organiseert Lodder Bonsai dit weekeinde haar kleurrijke Azalea-show op het terrein. Dit is voor de liefhebber van bloemenpracht of de Japanse tuin natuurlijk geweldig om te zien.

Young_hks_2017

Al-met-al is er morgen voldoende te beleven tijdens de zesde Young Holland Koi Show! Dus wil je meedoen met de show, lees dan dit artikel voor de spelregels en geef je snel op via info@hollandkoishow.nl.
Maar óók als je zin hebt om in een gezellige ambiance met andere Koikichi van de hobby te genieten, ben je morgen tussen 9.30u en 16.00u van harte welkom in Harmelen!
Locatie: Lodder Bonsai, Hugo de Vriesweg 1, 3481 JA Harmelen

Comments are closed.