De ladder van Majors bijna beklommen

Het was dit weekend een van de vragen in onze stand; hoe noemen we een Kohaku met een vierstappenpatroon. Het antwoord is een Yondan Kohaku.  Precies zo een Koi zwemt er in het Koi vat van Floors Koi Shop. Het is een bekende Koi die al vele prijzen in de wacht heeft gesleept. Van Adult Champion tot Mature Champion en zelfs een keer Best Tategoi.

Supreme_Euregio 2017

Dat deze prijs voor potentie naar de tweekleurige Ikarashi Kazuto Koi meer dan terecht is geweest, bewijst ze met deze award. De Supreme Champion is ook wel de runner-up Grand Champion en de ladder van Major Awards werd dus al bijna in zijn geheel beklommen. Toch kwam het onverwacht voor de eigenaar die eerder had verwacht dat de titelverdediger van vorig jaar deze prijs zou binnenharken.

Series Navigatie<< Jumbo Champion prolongeert titel op Euregio!Doitsu Ochiba Kumonryu meest unieke Koi in Oldenzaal >>

Over Tiebo Jacobs

Tiebo is initiatiefnemer van KoiQuestion en wordt - terecht - getypeerd als 'Nishikigoi nut'. Hij is reeds meer dan een decennia auteur op het gebied van Koi, leidt het team van journalisten en stelt kritische vragen voor de camera. Hij is altijd bezig met het volgende te gekke idee om de visie van KoiQuestion verder uit te kunnen dragen.

Bezoek mijn website

Comments are closed.