Kom hangen aan de toog van vragen en antwoorden

Snurkende teamleden omringen mij na een heerlijk avondje eten, drinken en ook veelvuldig verguld lachen om en met elkaar. Voldaan na een geslaagde opbouwdag rust het team nu uit, zich opladend voor een gezellige en ook competitieve show in Oldenzaal. Terecht, want druk hebben ze het tijdens de opbouwdag zeker gehad.

naar eigen ontwerp met gebogen buizen en een heus glow in the dark blad

We waren gisteren druk bezig met de opbouw van onze stand, best een beetje spannend; deze was nieuw en nog nooit volledig in elkaar gezet. De oude bar, gemaakt van Ikea meubilair heeft plaats gemaakt voor eentje naar eigen ontwerp met gebogen buizen en een heus glow in the dark blad. Dit is niet alleen meer esthetisch, maar ook praktischer want het geheel is lichter en neemt minder ruimte in beslag in een aanhanger.

UntitledBovendien kunnen we het front middels een nieuwe banner vervangen voor een volledig verse uitstraling. Vooral Bas en Orlando hebben er ziel en zaligheid ingestoken en dat is dan ook merkbaar. Mijn complimenten gaan dan uit naar dit duo die er vele uren aan hebben besteed. Het resultaat mag er zijn. Hier enige foto’s van de opbouw. Het eindresultaat kun je vandaag komen bekijken op de Euregio Koi Show.
Opbouwdag euregio koi show

Opbouwdag euregio koi show

Opbouwdag euregio koi show

Ook meegewerkt aan het blad hebben Marvin van der Staal, die het spansysteem voor het doek heeft bedacht en gemaakt. Daarnaast Benny Otten, die het hout heeft geleverd en mee heeft gewerkt met de vervaardiging van het blad. Een tap is niet geïnstalleerd, zo moet ik jullie op voorhand teleurstellen, maar we schenken wel koffie met een vleugje kennis en opinie waar je dit blieft. Kosten; een KoiQuestion.

Opbouwdag euregio koi show

Opbouwdag euregio koi show

Opbouwdag euregio koi show

Series Navigatie<< Twentse gezelligheid trekt Peter Velzel naar OldenzaalJumbo Champion prolongeert titel op Euregio! >>

Over Tiebo Jacobs

Tiebo is initiatiefnemer van KoiQuestion en wordt - terecht - getypeerd als 'Nishikigoi nut'. Hij is reeds meer dan een decennia auteur op het gebied van Koi, leidt het team van journalisten en stelt kritische vragen voor de camera. Hij is altijd bezig met het volgende te gekke idee om de visie van KoiQuestion verder uit te kunnen dragen.

Bezoek mijn website

Comments are closed.