”Van jas aan tijdens de regen buien tot korte broeken weer als de zon schijnt.”

Dit weekend staat het Hulsbeek in het teken van de Euregio Koi show, een prachtig bosrijk gebied met zelfs een strand. Voor mij zo’n 3,5 uur rijden maar, het is het zeker waard! Als ik her en der keek was ik echt niet de enige die van zo’n afstand moest komen. Zo zien we Belgische, Duitse en zelfs Spaanse auto’s op het parkeerterrein staan.

Dat het weer redelijk wisselvallig was, hoef ik waarschijnlijk niet uit te leggen… Maar als de zon er was, voelde je het ook goed. Gelukkig geven ze voor morgen goed weer af, dus vrouwen: morgen is het rokjesdag! 🙂

Voor degenen die twijfelen om morgen een uitstapje te maken richting het Hulsbeek, het is zeker een bezoekje waard! Hier wat sfeerfoto’s van vandaag;

IMG_9382

Tijdens de regen, is het uiteraard mogelijk om te schuilen in de stand.

IMG_9378

Bonsai een aparte tak van sport.

IMG_9424

Alles oké!

Opbouwdag euregio koi show

Sommige Koi stelen de show!

Over Orlando de Jonge

Orlando is beslist niet vies van vis en ook niet bang van een beetje water. Als levende brandblusser en met een voorliefde voor watertechniek en PLC heeft hij bloedgroep H2O. Innovatie en kwaliteits-Koi zijn zaken waarvoor je hem wakker mag maken.

Bezoek mijn website

Comments are closed.