Grand Champion + Supreme Champion winnaar geeft doelen prijs

Het lijkt alweer lang geleden, maar wat een heerlijk weekend was het toch tijdens de Interkoi 2017. Dat vond ik niet alleen, maar Filip Poppe ook, daar hij met name zichzelf verraste met een dubbelzege in Duitsland. Hoe heeft hij naar de show toegeleefd en hoe bereid hij zijn vissen voor op een dergelijk evenement? Bekijk het bij ons in dit interview.

[youtube https://www.youtube.com/watch?v=QNLWU5ooeao]

Over Patrick Oude Groeniger

Patrick weet als milieukundige de hobby en zijn passie voor watermanagement vanuit nano-perspectief te bejegenen en ziet het als een uitdaging een beter begrip hiervoor te kweken om hobbyisten vooruit te helpen. De Twentenaar maakte van zijn hobby zijn werk en is werkzaam als Process Engineer bij JOTEM waterbehandeling.

Comments are closed.