Uw one-stop groothandel voor de distributie van vele bekende merken en zelf ontwikkelde innovaties. Zo presenteert SIBO Fluidra Netherlands zich op haar nieuwe website. Op www.sibo.nl vindt u op een overzichtelijke manier wat SIBO Fluidra u, als klant, te bieden heeft. Zo wordt er meer informatie gegeven over de verschillende productgroepen en merken en kunt u voor meer specifieke productinformatie terecht in de online catalogus en webshop.

De website heeft een nieuwe opbouw en uitstraling gekregen, waardoor u snel en eenvoudig de juiste informatie kunt vinden. Als one-stop groothandel biedt SIBO Fluidra een compleet assortiment op het gebied van zwemvijvers, zwembaden, (koi)vijvers, beregening en kunststof leidingen. Met haar kennis van zowel de producten als de diverse markten, kan SIBO Fluidra u optimaal van dienst zijn. Op de website vindt u dan ook niet alleen informatie over de producten, maar ook over de dienstverlening van het bedrijf. Daarnaast houdt SIBO Fluidra u op de hoogte van het laatste nieuws en kunt u via de social media kanalen op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen in de markt. Op iedere pagina vindt u een link naar de Facebook-, Twitter- en Linkedinpagina. Uiteraard is de website geschikt voor mobiele apparaten, zoals mobiele telefoons en tablets. Benieuwd? Bezoek dan de nieuwe website www.sibo.nl.

merken sibo2

Enkele merken die Sibo levert met betrekking tot de Koihobby

 

Comments are closed.