Koiclub Nederland organiseert 20 en 21 mei De Euregio Koi Show in Oldenzaal. Op 6 mei lanceerden we op onze website al een preview over dit evenement.

Echter, wat we toen nog niet wisten en we bijzonder vinden om te vermelden, is dat er onder de bezoekers een JUMBO-tosai verloot gaat worden. Deze Jumbo-tosai van ISA-Koifarm, ter waarde van €900,-  wordt beschikbaar gesteld door Koi-s-enter Twente.
formulier

Hoe werkt het?
Bij binnenkomst en aanschaf van een entreeticket krijgt u een formulier. Vul dit formulier in op de achterkant en lever dit in bij de stand van Koi-s-enter Twente (standnummer 19 en 20). Uit alle ingeleverde formulieren wordt in de week na de show een winnaar geloot. De winnaar van de Jumbo tosai zal via facebook en de website van zowel Euregio Koi Show als ook Koi-s-enter bekend gemaakt worden.
poster Euregio Koi Show

Koi-s-enter:    facebook      website

Euregio Koi Show:   facebook     website

Series Navigatie<< Wat is het een prachtig beest he; die Yamatoya KohakuYagenji Karashigoi na 9 jaar nog even fit voor hoogste podium >>

Over Marco Zegers

Marco is docent natuurkunde en scheikunde op een middelbare school onder Eindhoven. Van jongs af aan is hij geïntrigeerd door de karper en beviste ze vele uren. De koi, de koivijver en de techniek ziet hij als een boeiende mix tussen zijn hobby en zijn vak.

Comments are closed.