Preview van de Tukkershow 2017

Nadat de kop van het showseizoen eraf is, wordt het al hoog tijd vooruit te blikken op alweer de achtste editie van de gezelligste Koishow van Nederland. Uiteraard heb ik het dan over de Euregio Koishow. Tiebo en ik hebben samen met 15.000 andere feestgangers het heilige gras van het Hulsbeek reeds ingewijd ter voorbereiding van dit aankomende Koifestijn. Daarover spoedig meer.

[youtube https://www.youtube.com/watch?v=QP5OlVrqGiU]

 

Traditiegetrouw neem ik het interview af bij Huub de Rijck van Koiclub Nederland. Deze editie belooft een speciale editie te worden, met naast een verbeterd benching systeem, een verrassing van internationale allure. Komt dat zien in het onderstaande interview en noteer 20 en 21 mei in de agenda en niet 21 en 22 mei, zoals ik loop te verkondigen tijdens het interview.

Over Patrick Oude Groeniger

Patrick weet als milieukundige de hobby en zijn passie voor watermanagement vanuit nano-perspectief te bejegenen en ziet het als een uitdaging een beter begrip hiervoor te kweken om hobbyisten vooruit te helpen. De Twentenaar maakte van zijn hobby zijn werk en is werkzaam als Process Engineer bij JOTEM waterbehandeling.

Comments are closed.