Hoofdredacteur misses next match

Letterlijk dan hè; want met zijn gladde hoofd vol verstand is beslist niets mis. Onze hoofdredacteur Engel kampt al jarenlang met pijnlijke problemen aan zijn knie. Afgelopen week is de IJmuidenaar, na lang wikken en wegen, geopereerd en voorzien van een nieuwe knie…

10950695_904969629553721_4140624381133061779_o

De komende tijd even rustig aan en pootjes omhoog…

Koi Shows bestieren, wat hij het allerliefste doet, vergen meer van hem dan het weekend alleen. Moet hij er vaak op zondag in de middag al rekening mee houden dat hij ook nog thuis moet zien te komen, maandag en dinsdag betaald hij de prijs in pijn vaak nog andermaal, maar zoals hij zelf altijd zegt; “Ik heb ’t er graag voor over; voor die gezelligheid met al die gekke mensen en Koi, ja die óók nog”. Echter daarnaast heeft Engel ook nog verantwoordelijkheden als gemeenteambtenaar en voor wie er oordelen over heeft; deze ambtenaar verzet nog een bult werk ook. Zo is hij onder meer verantwoordelijk voor de afwikkeling van (bouw)vergunningsaanvragen.

De operatie is geslaagd. Inmiddels is Engel weer thuis en kan hij zijn nieuwe knie heel voorzichtig gaan gebruiken, maar nog niet belasten. Zijn bovenbeen gaat direct over in zijn onderbeen op dit moment; de zwelling moet daarnaast ook nog wegtrekken. Dit is een lang traject, waarbij we hopen dat het Engel vooral weer kwaliteit van leven terug geeft en dat pijnvrij.

Knietje

De operatie is geslaagd!

Engel is een gedreven geest en dat zien we niet graag getemperd. Thuis zitten is niets voor hem, behalve bij zijn bbq of naast zijn Irina aan de vijver. Engel geniet het meest van het duin met zijn trouwe viervoeter Bertha, zaken die hij nu even moet missen.

Bertha

Ravotten met Bertha in de IJmuidense duinen staat even op een laag pitje… Bertha wacht, geduldig als ze is (?) 😛

Hij vind het enorm, maar dan ook echt gigantisch jammer dat hij er bij de Euregio Koi Show nog niet bij zal kunnen zijn en dat hij ook tal van andere activiteiten moet missen. Achter de schermen; op de redactie zal hij ons wel blijven teisteren met goedbedoelde kritiek om ons scherp te houden. 😉

Het doel is het waard en we wensen Engel een spoedig herstel! Kom op Engel, wie moet anders die pannenkoeken bakken?! Beterschap!

Engel Pannenkoek

wie moet anders die pannenkoeken bakken?!

Over Tiebo Jacobs

Tiebo is initiatiefnemer van KoiQuestion en wordt - terecht - getypeerd als 'Nishikigoi nut'. Hij is reeds meer dan een decennia auteur op het gebied van Koi, leidt het team van journalisten en stelt kritische vragen voor de camera. Hij is altijd bezig met het volgende te gekke idee om de visie van KoiQuestion verder uit te kunnen dragen.

Bezoek mijn website

Comments are closed.