Bij Arts & Ants hebben hobbyisten de mogelijkheid om een Koi aan te kopen die op moment van aankoop nog in Japan zwemt en ook nog even zal verblijven. Er zijn twee informatie-middagen welke worden gehouden bij Arts & Ants in Aalsmeer op 6 en 7 mei, waar de Japanse kweker alles hierover gaat vertellen. Bijwonen is gratis en verplicht je tot niets!

azukari.eu-shigeyoshi -Tanaka-stefan-koster

Mr Shiheyoshi Tanaka komt het Azukari Project toelichten op 6 en 7 mei!

Op 6 en 7 mei is Shigeyoshi Tanaka van de Maruyju Koi Farm in Nederland voor Azukari Project 4. Voorafgaand aan dit bezoek zijn er zo’n 160 tosai, nisai en oudere dieren voor dit project geselecteerd en gefotografeerd. Naast Maruyju, hebben de kwekers Kawakami en Oyama ook hoge kwaliteit Koi geselecteerd voor het Azukari Project.

Tijdens de bijeenkomst geeft Shigeyoshi Tanaka een lezing over het kweken van Koi en vertelt hij u alles over het Azukari Project. Daarnaast kunnen de aanwezige Koiliefhebbers een of meerdere Koi uitkiezen/aankopen die ze willen inzetten voor het Azukari Project.

resulaatfoto

Ieder najaar een update met foto, zo lang je aangekochte vis in Japan verblijft

VAN TOSAI TOT JUMBO
In de Japanse cultuur betekent Azukari “Ik neem de zorg voor..” De kweker neemt dus de zorg voor de Koi over. Hij verzorgt, controleert en volgt de ontwikkeling van de Koi tijdens zijn verblijf in de mudpond. Ieder najaar wordt de Koi opnieuw gemeten, gefotografeerd en wordt de ontwikkeling besproken. Aan de hand van deze resultaten bepaalt u, samen met de kweker hoe lang de Koi in Japan mag verblijven. Op deze manier is het mogelijk uw eigen Koi te laten uitgroeien tot een hoge kwaliteit JUMBO !

Bent u enthousiast geworden en ook benieuwd of Azukari Project 4 een mooie uitdaging voor u is ? Meld u zich dan aan voor een van de bijeenkomsten op zaterdag 6 mei of zondag 7 mei 2017 vanaf 13.00 uur. De lezing is gratis en u heeft geen aankoop verplichting. Op azukari.eu vindt u alle informatie over het Azukari Project. Aanmelden kan via info@azukari.eu

AZUKARI 7

Azukari, oftewel: de kweker neemt de zorg even voor……

Series Navigatie5 en 6 November Kijk en Reserveer Dagen bij Koicentrum Friesland >>

Reacties

Comments are closed.

Messenger icon
Send us a message via your Messenger App