Award list Grote prijs van Kalkar

De strijd is gestreden, de prijzen vergeven. De Interkoi Show is door de internationale jury van Japanners, Nederlanders, Duitsers, Engelsmannen en meer, beslecht in het voordeel van de hobbyisten. Maar onder de top 4 komen we ook zeker de Nederlandse en Belgische dealers tegen op de lijst van overwinnaars. Een volledig overzicht van de winnaars om de grote prijs van Kalkar.

Uitslagen interkoi show Kalkar

Koi Consult was goed voor de Young Champion en de Later Young Champion. Floors Koi Shop wist de Adult Champion in de wacht te slepen en Albert Desseyn komen we nog eens tegen in de lijst van Major Awards achter de Mature Champion. De Most Unique komt voor rekening van Elna Koi en de Best Tategoi is voor een Sanke van Koi Area, dat gerund wordt door Tobias von Komorowski.

Uitslagen interkoi show Kalkar

Als we de Best in Variaties bezien, komen we andermaal Floors Koi Shop tegen die de award voor beste Kohaku bij mag schrijven. Albert Desseyn heeft de beste Showa en Elnakoi de mooiste Utsuri. Filip Poppe dan, heeft maar liefst drie keer de mooiste in een bepaalde variëteit en dat zijn meer dan terecht de Ai Goromo, dat toch wel een van de verrassingen was op deze show, zijn Asagi en ook zijn Yamabuki. De Best in Variety Tancho is voor Koivriend Coevorden, die ook de Kawarimono B weet binnen te hengelen. Een knappe prestatie vanuit Coevorden!

Interkoi Koi Show//embedr.flickr.com/assets/client-code.js

Alle overige Awards:

Size 1:

Uitslagen interkoi show Kalkar

Uitslagen interkoi show Kalkar

In Size 1 valt op dat Floor van Dommelen; normaal voornamelijk actief in de hogere sites, ook het kleine wel eert.

Size 2:

Uitslagen interkoi show KalkarUitslagen interkoi show Kalkar

Johnny Lievens zien we ook een aantal keren terug op het score bord en ook Koivriend Coevorden pakt over de hele breedte toch weer de nodige prijzen mee.

Size 3:

Uitslagen interkoi show Kalkar

 

Uitslagen interkoi show Kalkar

Size 4:

Uitslagen interkoi show Kalkar

Uitslagen interkoi show Kalkar

Elna Koi komt ook geregeld terug in de lijst met uitslagen.

Size 5:

Uitslagen interkoi show Kalkar

Uitslagen interkoi show Kalkar

Size 6:

Uitslagen interkoi show Kalkar

Size 7:

 

Uitslagen interkoi show Kalkar

Size 8:

Uitslagen interkoi show Kalkar

Uitslagen interkoi show Kalkar

Uitslagen interkoi show Kalkar

Interkoi Koi Show

Series Navigatie<< De Major Awards van Interkoi 2017Buramu-san eventjes terug in het shirt van KoiQuestion >>

Over Tiebo Jacobs

Tiebo is initiatiefnemer van KoiQuestion en wordt - terecht - getypeerd als 'Nishikigoi nut'. Hij is reeds meer dan een decennia auteur op het gebied van Koi, leidt het team van journalisten en stelt kritische vragen voor de camera. Hij is altijd bezig met het volgende te gekke idee om de visie van KoiQuestion verder uit te kunnen dragen.

Bezoek mijn website

Reacties

Comments are closed.

Messenger icon
Send us a message via your Messenger App