Kohaku Sakai Fish Farm prolongeert schoonheid

De Vlaamse hobbyisten Filip Poppe weet op de allereerste Koi Show van 2017 het goud in de wacht te slepen. Zijn Kohaku pakt het goud in die Messe Kalkar net over de grens bij Nijmegen. De Kohaku was in 2014 ook al eens goed voor goud; destijds op de Belgian Koi Show in 2014. Als je het mij vraagt; is de vis nu nog beter van kwaliteit. Het is een lust voor het oog om te zien dat een gewichtige Kohaku als deze, zolang op dit topniveau kan verkeren. Aanschouw de mooiste… Meer informatie en winnaars volgen spoedig…

2017-04_Interkoi_GC

Series Navigatie<< Filip of Albert? Angstvallig wachten op de kampioen van KalkarFilip Poppe pakt dubbelzege in Duitsland >>

Over Tiebo Jacobs

Tiebo is initiatiefnemer van KoiQuestion en wordt - terecht - getypeerd als 'Nishikigoi nut'. Hij is reeds meer dan een decennia auteur op het gebied van Koi, leidt het team van journalisten en stelt kritische vragen voor de camera. Hij is altijd bezig met het volgende te gekke idee om de visie van KoiQuestion verder uit te kunnen dragen.

Bezoek mijn website

Reacties

Comments are closed.

Messenger icon
Send us a message via your Messenger App