Nieuws van de vakhandel:

Wat te doen met Pasen? Woonboulevards zijn open, auto’s worden verhandeld, paaseieren worden gezocht. Daarnaast zijn ook meerdere Koidealers open. Sommige met speciale openingstijden. Betuwe Koi, Deshima Koi en ook Wisikoi zijn in ieder geval open. Waarom het de moeite waard is om even een kopje koffie te drinken bij deze dealers lees je hieronder.

Betuwe Koi:
Betuwe Koi is verhuisd naar een nieuwe locatie aan de Molenstraat 24 B te Maurik, waar wij zaterdag 15 april onze deuren zullen openen door middel van een officiële opening! Dit na een flinke verbouwing en een Japanreis. U bent van harte welkom! Het openingsevenement is van 12:30 tot 17:00 uur, maar mocht u niet in de gelegenheid zijn, dan zijn wij ook op 2de paasdag geopend van 10:00 tot 17:00 uur.
Nieuwe zaak Betuwekoi
Nieuwe zaak Betuwekoi
betuwe koi

Deshima Koi:
U hebt het ongetwijfeld meegekregen: Het spannende project van Deshima Koi Harmelen. Deshima Koi had het afgelopen seizoen een hoge kwaliteit mudpond van Dainichi beschikbaar om een dertigtal tategoi tosai naar nisai te laten doorgroeien. Deze nisai zijn eind januari in Nederland aangekomen en inmiddels uit quarantaine! Tijdens de Paasdagen kunt u deze vissen live komen bekijken. Kom kijken en smul van de kwaliteit die zwemt in Harmelen.
Deshima Koi is zowel op 1e als 2e Paasdag open van 11.00 tot 17.00
Leo en Shigeru San aan de mudpound

Wisikoi:
Speciale openingstijden bij Wisikoi tijdens de Paasdagen.
Goede vrijdag van 14:00 tot 20:00
Zaterdag van 11:00 tot 17:00
Maandag 2e Paasdag van 11:00 tot 16:00.
Wist u dat…….

We weer nieuwe voorraad Kumakai koifood op de plank hebben staan?
Alle nisai van Hirasawa maar laag geprijsd zijn?
Er nog VHQ Tosai Tancho Kohaku`s zwemmen?
Volop Nisai en Sansai voorradig zijn?
Leuke Paas aanbiedingen hebben?
De koffie, thee en paaseieren klaar staan?
We u graag weer ontvangen bij Wisikoi?
U fijne Paasdagen wensen?

wisikoi

show-vijver-wisikoi-33m3

 

 

 

Reacties

Comments are closed.

Messenger icon
Send us a message via your Messenger App