Recentelijk, 11&12 maart, vond dit prestigieuze event  plaats. Een show met een lange geschiedenis, want dit was alweer editie 34.
Zo’n Young-show heeft altijd iets aparts. Je komt hier immers geen jumbo’s tegen. De grootste Koi die mag deelnemen is 63 cm. Ondanks dit gegeven heeft deze show veel aanzien en is het groots opgezet. Kwekers nemen hun beste Koi mee.

Wij feliciteren de winnaar en de showen jullie hier deze schitterende Sanke. Deze Grand Champion is ingezet door Narita en gekweekt door Sakai Fish Farm.

Supreme Champion Wakagoi 2017

Als je deze Sanke bekijkt valt meteen op dat de potentie om groot te worden in alle facetten aanwezig is. Een krachtige staartaanzet, een mooie body en mooie symmetrische borstvinnen. Daarnaast is ook het shiroj, beni en het sumi van schitterende kwaliteit!

De prijs Adult Champion werd een Showa, tevens ingezet door Narita en gekweekt door Isa.
Grand Champion Wakagoi 2017

Dit is een interessante Showa. Een echte eyecather, mocht deze in je vijver zwemmen. De verdeling van zowel sumi als beni blijft interessant. Beide kleuren zijn ook van super kwaliteit.

Series Navigatie<< Sekiguchi Showa domineert All Japan Young Koishow 2015

Over Marco Zegers

Marco is docent natuurkunde en scheikunde op een middelbare school onder Eindhoven. Van jongs af aan is hij geïntrigeerd door de karper en beviste ze vele uren. De koi, de koivijver en de techniek ziet hij als een boeiende mix tussen zijn hobby en zijn vak.

Reacties

Comments are closed.

Messenger icon
Send us a message via your Messenger App