Nieuws van de vakhandel

Eindelijk is het dan zover!!! AB Koi Marum opent dit weekend zijn deuren voor het nieuwe seizoen. Na een zeer geslaagde koihunt van Oktober hebben we ook dit jaar weer een ruim aanbod Tosai aangekocht in vele variëteiten o.a Shiro Utsuri van NND, Goromo van Sakazume, Goshiki van Kanno, Hi Utsuri van Shinoda en nog veel meer!!

AB Koi marum

AB Koi marum

Ook hebben we dit weekend aantrekkelijke acties, op voeding, bacteriën. De Open dagen zijn op zaterdag 25 en zondag 26 Maart van 10:00 tot 17.00 uur. Onder het genot van een hapje en drankje kunt u de nieuwe vissen komen bewonderen en desgewenst reserveren.

Er is een mogelijkheid uw Koi ankoop te reserveren en op te halen in het voorjaar (hier zijn geen extra kosten aan verbonden) De gehele quarantaine periode totdat de Koi wordt opgehaald is volledig voor onze risico.

AB Koi marum

Uw aankoop(en) kunnen in het voorjaar worden opgehaald, wanneer de watertemperatuur het toe laat.
Ook is er dit weekend een Springkussen aanwezig voor de kinderen.

Openingstijden :
Zaterdag 10:00 – 17:00 uur.
Zondag 10:00 – 16:00 uur.

Ma tm Vr geopend op afspraak

AB Koi marum

Graag zien wij jullie dit weekend in Marum..

Reacties

Comments are closed.

Messenger icon
Send us a message via your Messenger App