Op bezoek bij de Koi-Idol winnaar van december 2016

Nadat een eerder gepland bezoek werd uitgesteld door  o.a. de winterse omstandigheden van een paar weken geleden, hebben we op zaterdag 28 januari dan toch de Kohaku van André mogen bewonderen.
Detail Kohaku Andre
André, die we o.a. door eerdere deelnames al wat jaartjes kende,  had als winnaar van december met zijn Kohaku nog net een directe finaleplaats voor de titel Koi-idol 2016 behaald.
Bij aankomst was hij met een bevriende hobbyist al druk in de weer met zijn Koi. Nu? zullen vele hobbyisten denken, in deze koude periode? Maar André heeft zijn vijver goed in orde, overkapt en met een temperatuur verwarmd op nu nog 14 graden Celsius is dat dan verder ook geen probleem.
Scheppen Kohaku Andre
Een afstrijkje van een van de Koi lag reeds onder de microscoop voor controle op aanwezigheid van parasieten of wormpjes, gelukkig er was niks te vinden. Ook stond voor beide heren nog op de planning om gelijk na ons bezoek, alvast een selectie te maken van welke Koi er dit jaar mee zouden gaan naar de “live” Koishows van het komend seizoen.
Scheppen Kohaku AndreNormaal gesproken hoeven wij bij ons bezoek alleen maar te constateren dat de koi aanwezig is op het adres van de deelnemer om over te gaan tot de prijsuitreiking. Nu hadden wij het geluk dat de Kohaku toch gebowld moest worden voor de selectie en dat kwam voor ons goed uit om de Kohaku nader te kunnen bekijken. Wij wensen André veel succes in de reeds lopende Finale Koi-idol 2016 en met de deelname van de komende Koishows van collega verenigingen.
Prijsuitreiking Andre

Series Navigatie<< Koi-Idol november 2016Prijsuitreiking Koi-Idol winnaars 2016 >>

Over Marc van Leest

Marc van Leest is samen zijn vader Piet van Leest de drijvende kracht achter Koi-Idol, een online verkiezing voor Koi van hobbyisten. Deze digitale Koi Show is onderdeel van KoiGate waar Marc de Public Relations vertegenwoordigd. Daarnaast is hij zelf hobbyist en geniet vooral van het persoonlijk contact met andere hobbyisten.

Reacties

Comments are closed.

Messenger icon
Send us a message via your Messenger App