Nieuws van de vakhandel

@Dainichi feb'16Het is zover! Komend weekend opent Deshimakoi haar Japanse poort voor jou. De Koi van het Dainichi Mudpound project zijn overgekomen van Japan en zwemmen fit en vrij hun rondes in het Koihuis. Ook prominente Kohaku, Sanke en meer van kwekers als Nogami, Torazo, NND Koi Farm en Murata verheugen zich om henzelf aan jou voor te stellen.

Bekijk de vissen uit het Dainichi Mudpound project 

Leo tijdens de selectieWat was het een avontuur afgelopen jaar. We deelden onze visie verspreid over meerdere bezoeken aan Japan met Shigeru Mano. De gunning bleek aanwezig en we kregen een prachtige kans om een mudpound af te huren met Showa en Kohaku van Dainichi. Een jongensdroom kwam daarmee uit en de selectie van de Koi die het mochten doen en waarvoor we speciaal terugkwamen naar Japan was een geweldige ervaring. KoiQuestion hield nog een interview aan de mudpound. En dan begint het lange wachten terwijl de Koi groeien in die moddervijver in de bergen aan de andere kant van de wereld. Er werden naast Dainichi ook nog een aantal zeer hoge kwaliteit Koi aangekocht bij andere kwekers.Mudpound Deshimakoi @Danichi in 2016
Alleen het beste voor onze vissen bij Dainichi is goed genoeg. Uiteindelijk bleven onze Koi twee weken langer in de mudpound, omdat de vissen nog veel baat hadden bij het uitstekende weer.

Spannend tot en met dus. Het resultaat bracht ons dan ook een grote glimlach, maar nu is de beurt aan jou! Kom kijken wat jij vindt van deze en vele andere kwalitatieve tosai van Dainichi en Nogami of nisai van Torazo etc. Tot dan!

Dainichi Showa Monster3

Vanaf 11:00 uur tot 17:00 uur heten we je van harte welkom aan de Harmelerwaard 11, 3481 LB Harmelen. Er bestaat tevens de mogelijkheid vissen te reserveren. Deshimakoi is erg trots om deze kwaliteit Koi naar Nederland te kunnen halen en te kunnen tonen aan de hobbyist.

Spanning loopt op voor Deshimakoi in de bergen van de Niigata

Leo en Shigeru San aan de mudpound

Reacties

Comments are closed.

Messenger icon
Send us a message via your Messenger App