Nieuws van de vereniging:

Door omstandigheden van allerlei aard, meestal veroorzaakt door overmacht, werd het voor ons altijd moeilijker om ons magazine “Koi Wereld” tijdig uit te brengen. Om dit probleem te omzeilen, zal het magazine enkel nog op onregelmatige basis verschijnen en richten we onze pijlen op een andere methode van communicatie met onze achterban en collega’s.

onze website heeft een ware metamorfose ondergaan

U heeft het misschien al gemerkt, onze website http://www.belgiankoisociety.eu/ heeft een ware metamorfose ondergaan.  U zult zien dat de focus wordt gelegd op videoreportages.  Naast deze video’s zullen ook de fotoalbums met regelmaat aangevuld worden en zullen geschreven reportages ook op deze website verschijnen en aangevuld worden. Ook de rubriek “nieuws v/d handel” mag hierop niet ontbreken.

Verder is er een aparte website verschenen om de Belgian Koi Show in de kijker te zetten. Op deze site is alle nodige info terug te vinden. De website vindt u op http://www.belgiankoishow.be/, of via het menu op de eerder genoemde website.

nieuwe website voor belgian koi show 2017

We hopen via deze websites iedere bezoeker veel plezier te brengen en een antwoord op hun vragen te bieden.

Comments are closed.