Leer zoeken naar parasieten onder een microscoop

Aankomend weekend is het zover. KoiQuestion organiseert dan de cursus microscopie onder leiding van Marco Zegers. De cursus was ontzettend snel uitverkocht vorig jaar, maar we hebben nog twee last minute plekken beschikbaar voor de enthousiaste hobbyist die zijn kennis graag wil verbreden en verdiepen door de microscoop.

wie de dag succesvol heeft doorstaan ontvangt een certificaat van deelname

Wat je er zoal kunt leren in één dag heeft Marco al uit de doeken gedaan in dit artikel, maar wat vooral belangrijk is, is dat het een leerzame en vooral ook leuke dag is met veel praktijk! Overweeg je voor komend seizoen een microscoop, maar wil je er eerst mee om leren gaan? Dan kun je nu nog inschrijven voor de laatste twee plekken. Oh ja, de lunch is ook verzorgd en je mag je eigen microscoop meebrengen, maar er zijn daar ook genoeg voorhanden.

Microscopie cursus ready for action

Speciaal voor deze cursus is documentatie ontwikkelt.

We zijn overigens dankbaar dat vijverbouw Nederland uit Eersel dit leerzame event ondersteunt en bedanken ook Terrakoi op voorhand voor het ter beschikking stellen van de vissen zodat je ook echt aan de slag kunt met afstrijkjes en meer. De laatste hand is gelegd aan de presentatie en documentatie door Marco en wie de dag succesvol heeft doorstaan ontvangt een certificaat van deelname.

marco zit al klaar in de klas

Marco wacht je al op in de schoolbanken

De dag wordt begeleid door Marco met waardevolle ondersteuning van onder andere Orlando de Jonge, Ad Jacobs en Ruud Besems. Wij hebben er meer dan zin in. Pak je kans en schrijf je in door even een e-mail te sturen naar info@koiquestion.com voordat iemand anders je voor is. Het zijn er echt nog maar twee naar aanleiding van twee afzeggingen door omstandigheden. De kosten van deze cursus zijn slechts euro 30,-

KoiQuestion biedt cursus 'Microscopie en Diagnose' aan!

Over Tiebo Jacobs

Tiebo is initiatiefnemer van KoiQuestion en wordt - terecht - getypeerd als 'Nishikigoi nut'. Hij is reeds meer dan een decennia auteur op het gebied van Koi, leidt het team van journalisten en stelt kritische vragen voor de camera. Hij is altijd bezig met het volgende te gekke idee om de visie van KoiQuestion verder uit te kunnen dragen.

Bezoek mijn website

Comments are closed.