Help ons aan het hobbyisten verlanglijstje van 2017

Een jaar vliegt om, tijd om terug te blikken. Wij zijn benieuwd naar producten die jij gekocht hebt (in 2016) en waar je dermate tevreden over bent dat je het iedereen zou aanraden! Dit was de vraag die we op 7 december stelden aan onze achterban via Facebook. We vinden dat kennisdeling mag worden beloond. Daarom hebben we onder de reacties een KoiQuestion t-shirt verloot. Remco Wenninkmeule is de gelukkige die zijn garderobe uit mag breiden, zo op de valreep voor kerst.

Welk Koi-product is voor jou het product van het jaar?

We hebben inmiddels al veel leuke inzendingen gehad van logische en ook minder voor de hand liggende producten. Heb jij nu een aankoop gedaan waarvan je zegt; dat is verrekte handig of waar je echt enorm blij mee bent inmiddels? Je kunt ons nog steeds een bericht sturen met je beste Koi-gerelateerde aankoop, niet zijnde een vis. Stuur dit, het liefst met foto, naar marco@koiquestion.com. Alle Koi-gerelateerde producten zijn toegestaan: Nieuwe filter of alleen vulling, energiezuinige pomp, verwarming, ander voer enzovoorts… We zullen dan binnenkort een artikel plaatsen met jullie adviezen zodat anderen zich er ook door kunnen laten inspireren. Wellicht dat we contact met je opnemen voor meer informatie.

Inspireer andere lezers van KoiQuestion voor het verlanglijstje 2017. Kort samengevat: Welk Koiproduct is voor jou het product van het jaar 2016? De winnaar van het t-shirt, Remco Wenninkmeule, is inmiddels persoonlijk op de hoogte gesteld.

 

Over Tiebo Jacobs

Tiebo is initiatiefnemer van KoiQuestion en wordt - terecht - getypeerd als 'Nishikigoi nut'. Hij is reeds meer dan een decennia auteur op het gebied van Koi, leidt het team van journalisten en stelt kritische vragen voor de camera. Hij is altijd bezig met het volgende te gekke idee om de visie van KoiQuestion verder uit te kunnen dragen.

Bezoek mijn website

Reacties

Comments are closed.

Messenger icon
Send us a message via your Messenger App