floor-kerst-2016
In november is Floor weer afgereisd naar Japan om voor u de mooiste koi te selecteren. De nieuwe koi zijn ondertussen gearriveerd in onze zaak. Wij nodigen u uit om onder het genot van een drankje en een hapje de nieuwe vissen te komen bekijken. U bent van harte welkom op:
Zaterdag 10 én zaterdag 17 december
beide dagen van 10.00 – 17.00 uur.
Graag tot ziens op een van deze dagen!
nov 2016 foto 17 website (1)

nov 2016 foto 10 website (1)
Bent u nog op zoek naar een leuk cadeautje voor onder de boom? dan hebben wij nu een mooie aanbieding voor u:
In de maand december alle (Koi)boeken met 50% korting!
nov 2016 foto 14 website (1)

Over De Redactie

De Redactie is de smeltkroes van schrijvers en auteurs binnen Team KoiQuestion. Zij plaatst goedgekeurde berichtgeving vanuit algemeen perspectief of van een externe bron. Vragen of tips voor de redactie? e-mail naar redactie@koiquestion.com

Bezoek mijn website

Reacties

Comments are closed.

Messenger icon
Send us a message via your Messenger App