Cadeaustress rondom de feestdagen, wie kent dat niet?

Wat geef je nou aan iemand die zegt: “ja doe maar iets leuks, geen idee, kies jij maar!” Als ik hier nu over nadenk… een lekker luchtje, nieuwe handschoenen, leuke oorbellen. Ja, ik heb al een lijstje… Maar, het gaat niet over mij, wat geef jij nou aan een KoiKichi!? Iemand die in het voorjaar en zomer de vraag “wat zou je willen hebben?” beantwoord met: “zakje Koivoer, nieuw schepnet, waterdichte Koisok” Die persoon heeft in de winter veel minder nodig op Koi gebied. De vijver is vaak overkapt en de Koi eet niet veel meer, de hobby ligt relatief stil! Voor die mensen hebben wij een mooi cadeau voor onder de boom!

Bestel je Koi Kichi Kerst Combo deal direct via dit formulier

Met onze Koikichi X-mas Combideal heb je voor € 25,- een kerstcadeau in feestelijke verpakking in de brievenbus. Kies 2 artikelen uit de volgende opties, grijs shirt met KoiQuestion logo, zwart shirt met Geisha opdruk, grijs shirt met Koi en/of de Koiquestion DVD. Vul het onderstaande bestelformulier in en wij sturen de gekozen combideal naar je toe, het kan direct onder de boom!

KQ Christmas deals

Bestel je Koi Kichi Combi Deal hier!

Reacties

Comments are closed.

Messenger icon
Send us a message via your Messenger App