Succesvolle Koihunt 2016 WisiKoi

Yonsai Yuki Asagi Yamaju

Yonsai Yuki Asaki Yamaju

Tevreden Wil en Sil over Azukari project Marujyu

Tevreden over de azukari bij Marujyu

We hadden er lang naar uitgekeken en eindelijk was het zover, we gingen weer op jacht naar de mooiste koi in Niigata.De missie van deze koihunt  was om bij enkele zeer gerenommeerde kwekers onze slag te slaan of beter gezegd  goede tot zeer goede kwaliteit koi  aan te kopen tegen een scherpe prijs.

Nisai Showa Sekiguchi
Ook deze keer is het weer gelukt, we kochten VHQ, koi aan bij Dainichi, Marudo, Marujyu, Otsuka, Sekiguchi en Hirasawa, maar ook voor de kleinere beurs zijn we goed geslaagd bij diverse kwekers. Wij hebben zeer goede koi kunnen aankopen voor zeer scherpe prijzen.

Bij Marujyu zwommen nog twee Azukari vissen, een Kohaku en een Sanke, deze vissen hebben zich super ontwikkeld  een super goede huidkwaliteit en dito bouw met inmiddels een lengte van rond de 60 cm, ook deze komen naar WisiKoi.
Nisai Miyatora

Nisai doitsu

Enkele Nisai Doitsu

Door de zeer goede ontwikkeling van de Azukari vissen hebben we een nisai ginrin Showa van 41 cm in Azukari gezet. We kijken nu al uit naar volgend jaar om te zien hoe deze zich ontwikkeld heeft.
Nisai Ikarashi Kazuto
Tevreden keerden we huiswaarts om vervolgens de bassins weer gereed te maken voor de aankomst van de nieuwe lichting 2017.

Kage Shiro Utsuri Otsuka

Kage Shiro Utsuri Otsuka

HQ Nisai Marujyu

HQ Nisai van Marujyu

De Kijk-en reserveerdagen zijn op zaterdag 3 en zondag 4 december van 11.00 tot 17.00 uur. Onder het genot van een hapje en drankje kunt u de nieuwe vissen komen bewonderen en desgewenst reserveren.
Verder zijn we in december geopend op zaterdag 10 en 17, vrijdag 23, zaterdag 24 en 31 december.

HQ Nisai Marudo

Azukari Sanke Marujyu

Azukari Sanke Marujyu

Azukari Kohaku Marujyu

Azukari Kohaku Marujyu

 

Reacties

Comments are closed.

Messenger icon
Send us a message via your Messenger App