Van windgong tot katana

Iedere show komen we ze wel tegen, ik heb het dan natuurlijk over Harry en Tilly van Barreveld van Hatiba Oriental. Iedere show zie ik grote bedrijvigheid in hun stand om het gamma aan windgongen, Porselein en Katana (samurai zwaarden) verkooptechnisch correct neer te zetten. Op de Holland Koishow dit jaar werd het eens hoog tijd om de stand te bezoeken, opzoek naar hebbedingetjes en mooie verhalen. Welke artikelen lopen het hardst en wat drijft Tillly om iedere show aanwezig te zijn? Wat doet Remy, dat het lieve omaatje zo aan het schrikken maakt?  Bekijk het bij ons.

[youtube https://www.youtube.com/watch?v=Uh6_LcN_pNU]

Over Patrick Oude Groeniger

Patrick weet als milieukundige de hobby en zijn passie voor watermanagement vanuit nano-perspectief te bejegenen en ziet het als een uitdaging een beter begrip hiervoor te kweken om hobbyisten vooruit te helpen. De Twentenaar maakte van zijn hobby zijn werk en is werkzaam als Process Engineer bij JOTEM waterbehandeling.

Reacties

Comments are closed.

Messenger icon
Send us a message via your Messenger App