Sakai Fish Farm behoeft bij de meeste hobbyisten geen nadere introductie: sinds jaar en dag is de farm een klinkende naam in de Koiwereld. De shows in Europa en Azië worden gedomineerd door Koi gekweekt bij deze farm en ook veel andere farms gebruiken de Koi van Sakai als ouderdieren.

event

Vanaf dit weekeinde is er bij Interkoi Arendonk een speciaal event gestart, waarbij goede vrouwelijke Koi van Sakai Fishfarm worden aangeboden voor een nette prijs.

De kwaliteit van de Koi is gewoon goed. Het zijn geen show-Koi of het zijn geen toppers zoals je gewoon bent bij Interkoi, maar het zijn bijzonder goede, degelijke koi die 100% in orde zijn. De Koi zijn allen gecheckt door Luc en akkoord bevonden.

…het zijn bijzonder goede, degelijke koi die 100% in orde zijn.

Ben je benieuwd naar wat er zoal te koop is tijdens dit event? Hier alvast een voorproefje van een aantal dames welke zeker de moeite waard zijn:

1 Sanke SFF Interkoi Arendonk

2 Kohaku SFF Interkoi Arendonk

4 Showa SFF Interkoi Arendonk

3 Kohaku SFF Interkoi Arendonk

Ben je geïnteresseerd geraakt in dit event en wil je de overige aangeboden Koi bekijken? Dan verwijzen we je door naar de pagina waar de Koi, voorzien van filmpje en verdere informatie, staan op de website van Interkoi Arendonk:

http://www.interkoi.eu/koi/special-sakai-ff-offer/

SFF Event Interkoi screenshot site

Verdere informatie over het event en de voorwaarden van deze actie kun je tevens op de website vinden, en wel hier:

http://www.interkoi.eu/nieuws/algemeen/het-sakai-event-is-van-start-gegaan

http://www.interkoi.eu/nieuws/algemeen/een-bewogen-dagje

Reacties

Comments are closed.

Messenger icon
Send us a message via your Messenger App