KoiQuestion verwelkomt Betuwe Koi als sponsor

Jan van Binsbergen begon in februari 2011 met ’niks’ en bouwde vanaf daar aan een klant gerichte Koi zaak en ontleent hier naar eigen zeggen ook zijn bestaansrecht en onderscheidend vermogen aan.

“Ik denk dat wij ons onderscheiden van onze collega’s door onze service – dag en nacht – en het persoonlijke contact dat wij met onze klanten onderhouden.”

Betuwe Koi

Na de Koishow in Nieuwegein nam Jan contact met ons op en inmiddels hebben wij hem mogen verwelkomen als sponsor van KoiQuestion. We zijn dankbaar dat hij ons initiatief ondersteund en dus tijd om Van Binsbergen van Betuwe Koi eens wat beter te leren kennen.

Een Koi verlaat pas de winkel wanneer ik er zeker van ben dat deze in goede conditie is

Betuwe KoiZowel de beginner al gevorderde hobbyist is er welkom in het Gelderse Zoelen/ Maurik en er wordt altijd zoveel mogelijk getracht ruim de tijd te nemen voor iedereen. Er wordt daarom zoveel mogelijk gewerkt op afspraak. Een Koi verlaat pas de winkel wanneer de Koidealer er zeker van is dat deze in goede conditie is.
Voor een dealer mag het uiteindelijk ‘gewoontjes’ lijken, maar een Japanreis beschouwt Betuwe Koi als het absolute hoogtepunt. De kwekers die hij dan het liefste aan doet zijn Sakai Fish Farm, Omosako, Hirasawa en Izumiya. Van echt dieptepunten mag je niet spreken vind Jan wanneer je het voorrecht hebt iedere dag met zulke mooie dieren te werken.

Ambities zijn er ook op de Betuwe. Zo zet Jan in op een verhuizing naar een groter pand volgend jaar. “Hier werken wij erg hard aan”, zo vergewist Van Binsbergen ons.

Het afgelopen seizoen was de dealer voor het eerst op een Koi show en bracht zijn vissen in op het watergala 2016 te Nieuwegein onder zijn eigen naam. Dat was niet geheel onverdienstelijk. Naast drie 2e prijzen in size 4 Bekko, size 4 Hikari Utsuri en zelfs in size 2 Kohaku, wist hij ook twee 1e prijzen op diens conto te schrijven met een size 1 Tancho en size 4 Goshiki.

Betuwe Koi

Betuwe Koi

Jan is terecht trots op de wijze waarop hij zijn Koi zaak vormgeeft en opbouwt. Het belangrijkste is simpelweg dat men bij hem terecht kan op een persoonlijke manier. Ook voor vijveraanleg en HDPE projecten kun je terecht bij Betuwe Koi.

Bijzonder trots is hij op de meest recente aankopen van kweker Kase waar hij een bowl met Showa kocht afkomstig van een Dainichi bloedlijn.

Ze zijn binnen!!!!!Nisai showa van de kweker Kase ( Dainichi bloodline )

Publiée par Jan van Binsbergen sur jeudi 10 novembre 2016

Betuwe Koi

Betuwe Koi

Over Tiebo Jacobs

Tiebo is initiatiefnemer van KoiQuestion en wordt - terecht - getypeerd als 'Nishikigoi nut'. Hij is reeds meer dan een decennia auteur op het gebied van Koi, leidt het team van journalisten en stelt kritische vragen voor de camera. Hij is altijd bezig met het volgende te gekke idee om de visie van KoiQuestion verder uit te kunnen dragen.

Bezoek mijn website

Reacties

Comments are closed.

Messenger icon
Send us a message via your Messenger App