Opendeur weekend 19 en 20 november 2016
053

Geachte klant,
De hoogste tijd om weer eens iets van ons te laten horen. In oktober zijn we alweer voor de derde keer naar Japan gereisd om aldaar de beste Koi voor u uit te zoeken.
We hebben dit jaar de lat weer wat hoger gelegd op het gebied van de potentie van de Koi. Wat uw hobby namelijk leuk maakt is als een Koi zich blijft ontwikkelen na aankoop en alleen maar mooier word.
image3

Het kopen van deze Koi is erg lastig 1; omdat de kwekers deze Koi vaak het liefste zelf houden om groter te laten worden en 2; omdat je een inschatting moet maken hoe een Koi zich zal gaan ontwikkelen.

image2

Allemaal prachtige onderwerpen waar wij u komend weekend graag in meenemen. Aanstaande zaterdag 19 en 20 november bent u van harte welkom tussen 11:00 en 16:00 uur voor het bewonderen van de nieuwe oogst. De vissen zijn gisteravond aangekomen en doen het erg goed.
Verder hebben wij afgelopen zomer weer een groot aantal mooie vijver en aquarium projecten mogen realiseren. Een greep uit deze projecten vind u in ons nieuwste fotoalbum in de winkel.

Mocht u ook plannen hebben dan nodigen wij u graag uit om de mogelijkheden te bespreken.

image1

We hopen u allen te mogen begroeten aanstaand weekend, de koffie en iets lekkers staan voor u klaar.
Adres: Parallelweg 7B, 5349 AD Oss

Met vriendelijke groet,
Familie Spierings en medewerkers.

Reacties

Comments are closed.

Messenger icon
Send us a message via your Messenger App