Opendeurdagen bij Kim’s Koi!

Net als andere jaren houden we in de maand november een speciaal weekend voor onze nieuwe Koi die we hebben aangekocht afgelopen Japan reis. Het was niet makkelijk om goede Koi aan te kunnen kopen maar het is ons wederom gelukt!

21

Dit jaar is het 19 & 20 November 2016 opendeurdagen bij Kim’s Koi in Boortmeerbeek. De deuren gaan deze beide dagen open om 10:00 uur en zullen omstreeks 17:00 uur sluiten. Kunt u uw keuze niet zo snel maken en twijfelt u nog tussen verschillende Koi? Geen enkel probleem we zorgen die dagen voor de inwendige mens met Belgische frieten en een drankje. Zodat u alle tijd heeft om uw nieuwe aanwinst(en) te bekijken.

Heeft u echter liever op voorhand de nieuwe Koi al even gezien? Dit is geen enkel probleem, de Koi zullen Vrijdags 18 November online komen op de site. Het is dan ook mogelijk om een Koi te reserveren, voor de ‘’spelregels’’ van het optie systeem verwijs ik u graag naar onze site Klik hier!

Mocht u uw droom Koi gevonden hebben, dan is het mogelijk om deze kosteloos te laten overwinteren tot en met 15 April 2017.

Untitled2

Go-sanke om van te smullen!

Untitled

Wij zien u graag Zaterdag en/of Zondag 18-19 November in Boortmeerbeek!

KIM’S KOI

Leuvensesteenweg 333

BE – 3190 Boortmeerbeek

+32 15 50 00 23

JUISTE

Reacties

Comments are closed.

Messenger icon
Send us a message via your Messenger App