Een andere draai aan de trommel

Zolang we trommelfilters kennen binnen de Koihobby worden deze van binnen naar buiten bedreven. Het vuile water stroomt van de binnenzijde van de trommel naar de buitenzijde, oftewel inside – out. Bart van Befil denkt hier heel anders over en presenteerde tijdens het Watergala dan ook een nieuwe range trommelfilters waarbij het een en ander net even anders werkt. Daarnaast is deze club ook druk in de weer met een nieuw concept van biologisch actief water verplaatsen. Heb ik je nu nieuwsgierig gemaakt?

Bekijk het interview met Bart van den Berg maar eens hieronder.

Over Patrick Oude Groeniger

Patrick weet als milieukundige de hobby en zijn passie voor watermanagement vanuit nano-perspectief te bejegenen en ziet het als een uitdaging een beter begrip hiervoor te kweken om hobbyisten vooruit te helpen. De Twentenaar maakte van zijn hobby zijn werk en is werkzaam als Process Engineer bij JOTEM waterbehandeling.

Reacties

Comments are closed.

Messenger icon
Send us a message via your Messenger App