Nieuws van de vakhandel: Koicentrum Friesland

Op zaterdag 5 en zondag 6 november kunt u onze nieuwe aanwinsten van onze koihunt 2016 (16 t/m 25 oktober) bezichtigen en reserveren! We zijn dus nog maar net terug en de vissen komen bij ons binnen terwijl u dit leest. Als een van de eerste dealers in Nederland kunnen wij u onze nieuwe koi laten aanschouwen. Tijdens dit weekend heeft u eerste keus, alle koi mogen blijven zwemmen tot het voorjaar.
IMG_0336

aankopen Koicentrum Friesland ikeage 2016

aankopen Koicentrum Friesland ikeage 2016

Onze Japanreis dit jaar was een groot succes. Een geweldige ervaring kan ik wel stellen. We waren mooi op tijd in het seizoen en konden bij veel kwekers direct selecteren na het afvangen van de mudponds. Je moet er dan wel eerst even wat voor doen, maar ik zal niet ontkennen dat het geen vervelende klus was om de ene na de andere parel uit de modder te trekken. Wanneer e dan mag uitzweten terwijl over een bowl gehurkd op zoek naar de Koi bestemd voor Friesland is een dankbaar gegeven. laten we zeggen dat het zeker weten zijn vruchten heeft afgeworpen! De foto’s in dit artikel laat ik hier getuige van zijn.
IMG_0333

Wat kunt u zoal verwachten tijdens dit weekend?

  • Nieuwe aanwinsten Koi Hunt aanschouwen en mogelijkheid tot reserveren
  • Koffie, thee en overige dranken met diverse lekkernijen
  • BBQ en lekkere hapjes
  • Foto presentatie Koi Hunt 2016
  • Speciale acties op o.a. wintervoer

IMG_0330
IMG_0292

aankopen Koicentrum Friesland ikeage 2016

Wilt u een koi reserveren dan vragen wij een aanbetaling van 50%, de overige 50% betaald u bij het ophalen van uw koi in het voorjaar, zodra de watertemperatuur het weer toelaat. Wilt u uw koi volledig aanbetalen, dan ontvangt u 10% korting! Alle risico’s tijdens de quarantaine periode, oftewel totdat u uw koi ophaalt zijn uiteraard voor ons. Wel zo helder en rustig voor uw gemoed toch?
image3

Een overzicht van de te verwachte nieuwe lichting;
https://www.youtube.com/playlist?list=PLbkH20k062M4sCoxhH3Hyb-K8DsqjgpJP

Zaterdag 5 november: 10:00 tot 18:00 uur
Zondag 6 november: 10:00 tot 18:00 uur

Kijk voor meer informatie op onze website
f

DSC_0442

DSC_0417

DSC_0237

aankopen Koicentrum Friesland ikeage 2016

aankopen Koicentrum Friesland ikeage 2016

Series Navigatie<< Een Koi laten doorgroeien in Japan?SIBO B.V. neemt Blue Eco vijverpompen over! >>

Reacties

Comments are closed.

Messenger icon
Send us a message via your Messenger App