Nieuws van de vakhandel: Aqua Forte

De AquaForte website is in een geheel nieuw jasje gestoken en is vanaf nu online. De nieuwe website heeft een ander uiterlijk gekregen, die voornamelijk gericht is op gebruiksvriendelijkheid en een overzichtelijke inhoud. De indeling is gebaseerd op alle aspecten die bij het aanleggen van een (zwem)vijver aan bod komen: van installatiewerk tot accessoires.

Wat vind ik op de nieuwe AquaForte website?
▪ O.a. alles over onze pompen, filters en waterbehandelingsmiddelen
▪ Het AquaForte productassortiment, overzichtelijk weergegeven
▪ Producthandleidingen, te downloaden in 4 talen
▪ Professionals sectie voor o.a. het aanvragen van promotiemateriaal
▪ Relevante producten van partnermerken zoals Microbe-Lift, Blue Eco en Kusuri

Overzicht producten Aqua Forte

AquaForte is het eigen merk van SIBO, dat staat voor betrouwbare, professionele vijverproducten voor de aanleg en het onderhoud van uw vijver. Door continu op zoek te zijn naar innovaties in de vijvermarkt en zelf producten te ontwikkelen, kan AquaForte een hoogwaardige productenlijn garanderen met als resultaat een goede kwaliteit van uw vijverwater.

Benieuwd naar de nieuwe AquaForte website? Ga dan naar www.aqua-forte.nl of klik op onderstaande afbeelding van de website.

NIEUWE WEBSITE AQUAFORTE

Comments are closed.