Introductie van de 1000 euro trommel

Het o zo pittoreske Arcen was dit maal het decor voor een nieuwe productlancering van AEM – products. Namelijk dat van de AEM – EASY Drum. Het betreft een trommelfilter met de onderdelen en de kwaliteit die van van AEM gewend zijn, maar met een spuit gegoten body.

Uit ervaringen met de S 22 is dit budgetvriendelijke model ontwikkeld

Zie voor de volledige specificaties de website van AEM en kijk met ons mee hoe Martin van Hattem uitlegt waarin dit filter zichzelf onderscheid ten opzichte van de bestaande range aan AEM – trommelfilters.

 

[youtube https://www.youtube.com/watch?v=_ugN4G8OzZU]

Over Patrick Oude Groeniger

Patrick weet als milieukundige de hobby en zijn passie voor watermanagement vanuit nano-perspectief te bejegenen en ziet het als een uitdaging een beter begrip hiervoor te kweken om hobbyisten vooruit te helpen. De Twentenaar maakte van zijn hobby zijn werk en is werkzaam als Process Engineer bij JOTEM waterbehandeling.

Reacties

Comments are closed.

Messenger icon
Send us a message via your Messenger App