Gisteren 19 augustus ging de Holland Koi Show editie 24 van start. Meteen bij opening stroomde het publiek binnen. Vrijdag is meestal de rustigste dag. Reuze benieuwd wat dat zegt over de aantallen van vandaag!

Wij zijn er in ieder geval klaar voor. Met wij bedoel ik dan, wij van het Doeplein. Nog kort vermelden we even het programma van de lezingen van vandaag:

11.30u Marco Zegers
Marco heeft een hobby binnen in de hobby: Microscopie. Het maken van een afstrijkje is naar zijn mening een basisvaardigheid die meerdere mensen zouden moeten bezitten. Om je op weg te helpen vertelt hij hierover. Zowel het stuk gereedschap, de microscoop, als het maken van het afstrijkje zelf komt aan bod in zijn presentatie.

13.00u Toon van Lammeren
Iets nieuws in de koi-voer-wereld: zelf je voer samenstellen. Toon van Lammeren begon een bedrijf hierin. Wat het effect is van een de wisselende of speciefieke samenstelling van voer kan hij zelf het beste uitleggen. De ontwikkeling van vele Koi, die zijn voer kregen, heeft hij gevolgd en deze data wil hij graag delen!

14.30u Jos Derks
Als microbioloog heeft Jos veel kennis over vele processen in de vijver. Is er iets mis met die processen in de vijver? Kan je zelf een diagnose maken of moet daar een specialist bij komen kijken? Jos vertelt wat en hoe je zelf informatie kunt verzamelen hierover en komt met wat nieuwe ontwikkelingen over diagnoses.

16.00u Paul Souren
De vijver gezond maken en/of gezond houden, hoe doe je dat? Heb je daar chemicaliën voor nodig of kun je ook natuurlijke producten gebruiken? Paul gebruikt liever de kracht van de natuur! Uit zijn geschreven boeken blijkt al dat hier zijn voorkeur naar uitgaat. Nu gaat hij in de een presentatie hier wat meer over vertellen.

Series Navigatie<< AEM presenteert in Arcen 2 nieuwe trommelfiltersHey junkie! Kom in Arcen je injectie maar halen >>

Over Marco Zegers

Marco is docent natuurkunde en scheikunde op een middelbare school onder Eindhoven. Van jongs af aan is hij geïntrigeerd door de karper en beviste ze vele uren. De koi, de koivijver en de techniek ziet hij als een boeiende mix tussen zijn hobby en zijn vak.

Reacties

Comments are closed.

Messenger icon
Send us a message via your Messenger App