Onbetaalbaar en toch toegankelijk; de Regio Vijver Tour

Regio vijver tour.. Het idee is niet nieuw. Wel de regio waar het gaat plaatsvinden. Er waren er al enkelen op de Veluwe maar deze gaat plaatsvinden in de regio Brabant, onder de rook van Eindhoven. Een beproefd concept op een nieuwe lokatie. Enkele Koihouders stellen op deze dag hun vijver en tuin open ter bezichtiging. Je wordt gastvrij ontvangen met een hapje en een drankje, krijgt volledige inzage in het filtergebeuren, de vijver en tuinaanleg en natuurlijk de mooie Koi. En dat 4X. Heerlijk toch?

On tour regio vijver tour brabant

En ook nog eens leerzaam. Verschillende manieren van fltratie. Een geheel andere aanleg van de vijver. Een beetje Hightech en deels natuurlijk vijveren. Iedere vijver draaiend op een andere visie. Het komt allemaal voorbij. En vragen staat uiteraard vrij. Middels kleine groepen worden de vijvers roulerend aangedaan zodat er voor iedere groep tijd en ruimte is. Na het bezoeken van de gastheren / gastvrouwen sluiten we de dag gezellig af met een warm/ koud buffet en een drankje. Ook niet onbelangrijk…

Ik heb aan dergelijke uitjes jarenlange vriendschappen overgehouden. Soulmate’s zeg maar

Op een dergelijke dag kom je in contact met andere vijveraars en Koihouders. Ik heb aan dergelijke uitjes jarenlange vriendschappen overgehouden. Soulmate’s zeg maar. Om een dergelijk initiatief van de grond te krijgen ontkom je er niet aan een kleine bijdrage te vragen aan de bezoekers. Weliswaar mogen we ons verheugen in een klein stukje sponsoring maar we zien graag dat het op deze dag aan niets ontbreekt en iedereen een heerlijke dag kan beleven. Een broodje,een hapje, een drankje, een gezellig buffet aan het eind van de tour. Je krijgt er een volle buik, een leuk programma , nieuwe kennis van zaken, een heerlijke Koi ervaring en misschien zelfs enkele vrienden voor terug. Onbetaalbaar menen wij.

Regio Vijver Tour

Het exacte programma van de dag zullen wij op korte termijn bekendmaken. Zo ook de kosten per deelnemer aan de tour. We zijn e.e.a nog aan het finetunen. Maar hebben wij jouw interesse gewekt en wil je er graag bij zijn… meld je vast aan op onze Facebook pagina. Dan gaan wij zorgen voor een geweldige dag.

Ewit – Rob – Bas – Dirk – Olof.

Over Ewit Kievit

Ewit is een ervaren doch modeste Nishikigoi gezant uit het Westland. Als hobbyist en realist weet hij op scherpe en herkenbare wijze onderwerpen te bejegenen die besef brengen en tot nadenken zetten. Hij is de mede-oprichter van Koi-Dera.nl en mede-initiatiefnemer van Koi Show Westland.

Comments are closed.