Dit kun je leren op de Holland Koi Show

Op Amsterdam-Zuid vind je junkie’s; in Rio heb je adrenalinejunkie’s en Arcen kent ook haar pappenheimers inmiddels; de kennisjunkie’s. Met veel plezier kondigen we aan de opstelling gereed te hebben voor de lezingen die volgend weekend zullen worden gehouden op het daarvoor ingerichte Doeplein op de Holland Koi Show.

Na de lezingen kun je persoonlijk je vraag stellen aan de stamtafel

Moet je normaal heel Nederland doorcrossen om een uurtje je oor te luister te leggen bij een van de scherpe geesten in onze hobby-sferen, je hoeft nu enkel je auto te parkeren bij de kasteeltuinen voor een weekend aan informatievoorziening. Omdat we begrijpen dat je ook nog de vissen even wilt bekijken en standhouders wilt bezoeken, hebben we een speelschema gemaakt zodat je zelf kunt kiezen welke lezing van wie je niet mag/ wil/ moet missen. En dat is nodig want iedere lezing komt maar één keertje voorbij!

Overzicht Lezingen Doeplein HKS 2016

VRIJDAGNaam:Organisatie:Onderwerp
11:30 uurJoop van Tol Koi Today Herkennen & Beoordelen
13:00 uurMike van Zijl Probites Koi en vijver probleemloos de winter door
14:30 uur Rob Heijmans Dierenkliniek Landhorst Koi ziekten in de praktijk
16:00 uurChristiaan Eilander Natural Aquatics De zin en onzin van bacteriën
ZATERDAG   
11:30 uur Marco Zegers KoiQuestion How to: Microscopie en Afstrijkje 
13:00 uur Toon van Lammeren Van Lammeren Koi voer Weten wat je Koi eten
14:30 uur Jos Derks Takazumi Noviteiten in de Diagnostiek
16:00 uur Paul Souren Shinji Koi Products De kracht van de natuur
ZONDAG   
11:30 uur Jos Aben Yoshikigoi Farm Groei en Ontwikkeling
13:00 uur Yamamura-san Shinsuke De ideale leefomgeving voor je Koi
14:30 uur Vragenvuur Juryleden ZNA (Judges)Interview + Vragen Major Awards
16:00 uur Prijsuitreiking op het hoofdpodium 

 

Vele vooraanstaande namen met diverse en uiterst interessante lezingen uiteenlopend van herkennen, voeren en ziekten tot bacteriën, microscopie en groei & ontwikkeling. We hebben zelfs Yamamura-san uit Japan bereid gevonden een lezing te verzorgen over hoe hij de ideale leefomgeving van je Koi zich voorstelt. Wees gerust; zijn woorden zullen worden vertaald.

We hebben zelfs Yamamura-san uit Japan bereid gevonden een lezing te verzorgen

Als afsluiter zullen we op zondagmiddag om 14:30 uur aan de hand van een interview en vragen uit het publiek enkele juryleden vragen naar hun mening en motivatie aangaande de Major Awards. De lezingen worden gegeven in een bescheiden opstelling. Kom dus op tijd! In de stand van KoiQuestion kun je ook een heuse meet & greet met de lezinggevers ervaren. Naderhand zullen we de betogers zoveel mogelijk uitnodigen aan onze stamtafel om bij te komen en om al jullie vragen te beantwoorden die je dus persoonlijk kunt komen stellen. We hopen kennisdeling zo nog persoonlijker te maken.

In de komende week zullen we enkele lezingen uitlichten om je meer te vertellen over de man en het paard (het onderwerp). Welke lezing wil jij niet missen?

Overizicht lezingen Holland Koi Show 2016

 

Series Navigatie<< Het Doeplein op zaterdagHolland Koi Show installeert continu doorloopsysteem >>

Over Tiebo Jacobs

Tiebo is initiatiefnemer van KoiQuestion en wordt - terecht - getypeerd als 'Nishikigoi nut'. Hij is reeds meer dan een decennia auteur op het gebied van Koi, leidt het team van journalisten en stelt kritische vragen voor de camera. Hij is altijd bezig met het volgende te gekke idee om de visie van KoiQuestion verder uit te kunnen dragen.

Bezoek mijn website

Reacties

Comments are closed.

Messenger icon
Send us a message via your Messenger App