Dit artikel is deel 2 van 24 in de serie Holland Koi Show 2016

Heb jij meegedaan aan de fotowestrijd om de gratis toegangskaarten voor de Holland Koi Show welke van 19 tot en met 21 augustus plaats zal vinden op het terrein van de Kasteeltuinen te  Arcen te winnen? De inzendingen waren heel divers, grappig (lees heel hard gelachen), lief en mooi, er zat van alles bij! Engel en ik hebben de vanuit alle toegestuurde foto’s degene geselecteerd die ons het meeste aanspraken, hier was wel een telefoongesprek van een half uur voor nodig, want we konden moeilijk een keuze maken! Ben je  heel erg benieuwd of je 1 van de 5 winnaars bent van de toegangskaarten, of heb je het tipje van jouw Koisluier al gespot in de afbeelding boven het artikel? Hieronder de winnaars!
willem van der Zwan Dit is de inzending van Willem van der Zwan, Koi by Night, mooi uitgelicht Willem!

Stijn Hendriks Stijn Henkdriks heeft een stiekeme visser op zijn vijver, gelukkig zonder haakje

Karin van den Bosch Dit trof Karin van den Bosch in de vijver aan, toch wel even schrikken als je Koi verwacht!

Louis Zandvliet Een email met de titel zeeleeuw in de vijver deed mijn wenkbrauwen al omhoog gaan, toen ik de foto zag volgde een lachsalvo, schitterende inzending Louis! Maar of je vissen hier heel blij van worden is een ander verhaal

Henk de Jong Henk de Jong heeft echt z’n best gedaan om de tuin in Japanse sfeer te krijgen, mooi totaal plaatje

De winnaars krijgen de toegangsbewijzen thuisgestuurd, graag ontvang ik van Henk de Jong en Louis Zandvliet nog hun adres per mail! Iedereen bedankt voor het meedoen en voor de mooie en leuke foto’s!

Tot in Arcen!!

Series Navigatie<< De kick off van het DoepleinHet Doeplein op vrijdag >>

Comments are closed.