Dit artikel is deel 4 van 24 in de serie Holland Koi Show 2016

Doe mee en WIN!

Over twee weken is het zover, dan laat de Kasteelheer van de Kasteeltuinen te Arcen de ophaalbrug weer zakken voor de bezoekers van de Holland Koi Show. KoiQuestion mag voor de 24e editie van dit jaarlijks festijn maar liefst 10 vrijkaarten weggeven! Nu willen wij deze kaarten uiteraard aan jou als lezer van Koiquestion.com geven, maar daar moet je wel iets voor doen!

mail dan een mooie, grappige of originele foto van je eigen vijver

Wil jij kans maken op twee toegangsbewijzen die je GRATIS toegang geven voor de show op vrijdag 19, zaterdag 20 of zondag 21 augustus, mail dan een mooie, grappige of originele foto van je eigen vijver naar kitty@koiquestion.com. Wij kiezen hieruit de meest originele of mooie foto’s en deze inzenders krijgen van ons 2 toegangskaarten voor de show. Daarnaast worden de beste vijf inzendingen in een artikel op Koiquestion.com geplaatst!

Lijkt jou dit wel wat? Doe dan mee!! Je kunt je inzending (foto inclusief naam en adresgegevens) vóór 10 augustus naar kitty@koiquestion.com mailen. De winnaars van de kaarten worden op 12 augustus aanstaande bekend gemaakt!

HKS 2015 ingang

Series Navigatie<< Het Doeplein op vrijdagHolland Koi Show, waarom? >>

Reacties

Comments are closed.

Messenger icon
Send us a message via your Messenger App