Master of Majors van Berlijn 2016, een andere benaming kun je niet geven aan de prestaties die geleverd zijn door Dirk Snauwaert van Elna Koi tijdens het weekend van 11 en 12 juni 2016. Naast dat de Grand champion A en de Grand champion B van Albert Desseyn door hem geleverd zijn, vielen Dirk maar liefst vijf major awards ten deel. Een ongekend resultaat op een Koishow, dat voor zover ik heb begrepen nog nooit is vertoond.

Dirk blijft zo nuchter als een Tukker

Naast de bokaal voor de Supreme champion betrad Dirk het podium om ook de trofeeën voor de Jumbo champion, Mature champion, Adult champion en Junior champion in ontvangst te nemen.

Wat ik persoonlijk mooi vind om te zien is dat de Belg onder al die aandacht voor zijn Koi zo nuchter blijft als een Tukker. Dit maakt mij nog nieuwsgieriger naar zijn filosofie achter het Koihouden en het begeleiden van klanten naar Koishows toe. In het onderstaande interview doet Dirk het een en ander uit de doeken.

[youtube https://www.youtube.com/watch?v=tIIuEPOjxuo

 

Over Patrick Oude Groeniger

Patrick weet als milieukundige de hobby en zijn passie voor watermanagement vanuit nano-perspectief te bejegenen en ziet het als een uitdaging een beter begrip hiervoor te kweken om hobbyisten vooruit te helpen. De Twentenaar maakte van zijn hobby zijn werk en is werkzaam als Process Engineer bij JOTEM waterbehandeling.

Reacties

Comments are closed.

Messenger icon
Send us a message via your Messenger App