Het was warm, HEEL warm toen wij die dinsdag avond hadden afgesproken bij de winnaar van Koi-Idol van de maand Juni 2016, namelijk Stefan uit de lichtstad van Nederland

winnaar_koi-idol_juni_2016 (1)

Een uurtje rijden voor ons dus dat viel wel mee met de airco op standje koelkast. Eenmaal aangekomen werden we hartelijk onthaald door Stefan, zijn wederhelft en hun twee enthousiaste hondjes. Na even de handen geschud, en ons voorgesteld te hebben arriveren we in de ruime achtertuin met een mooi aangelegde Koivijver. Stefan verteld ons dat deze eerst op maaiveld lag maar nog niet zo lang geleden opgehoogd is en daardoor nu 2.4 meter diep is op het laagste punt en een totale inhoud heeft van 22 kuub.

juni 2016 vijver

Ook het filter had een upgrade gehad met een trommelfilter en dat deze al effect had was duidelijk. Het water was kraak helder en de Koi hadden het zichtbaar naar hun zin. Stefan had wel een probleempje met het nitriet gehalte maar gezien zijn ervaring in de hobby zal dat snel tot het verleden behoren.

Zoals wel vaker was het erg gezellig en toen bedachten we dat we nog de uitreiking moesten doen en foto’s moesten maken. Tja time flies when you are having fun..
In de lichtstad was het zonlicht al haast gedoofd en hebben we dus met kunstmatig flitslicht de foto’s van de uitreiking en de Koi zelf gemaakt.

juni 2016 uitreiking

Na nog enige tijd nagepraat te hebben was het toch echt tijd om naar huis te gaan. Stefan hartelijk dank voor de gastvrijheid!! Het  was super gezellig en tot snel!

 

Series Navigatie<< Koi-Idol winnaar mei 2016Warm welkom vervaagt de afstanden >>

Over Marc van Leest

Marc van Leest is samen zijn vader Piet van Leest de drijvende kracht achter Koi-Idol, een online verkiezing voor Koi van hobbyisten. Deze digitale Koi Show is onderdeel van KoiGate waar Marc de Public Relations vertegenwoordigd. Daarnaast is hij zelf hobbyist en geniet vooral van het persoonlijk contact met andere hobbyisten.

Reacties

Comments are closed.

Messenger icon
Send us a message via your Messenger App