Nieuws van de vakhandel:

SeeKoi is speciaal ontwikkeld voor de liefhebber van Koi’s. Met SeeKoi haalt u letterlijk en figuurlijk het leven van uw Koi’s naar boven. Het strakke design van SeeKoi maakt het mogelijk uw Koi’s boven het wateroppervlak te zien op ware grootte en in alle kleurenpracht. Bovendien kunt u uw Koi’s eenvoudig controleren op hun gezondheid. SeeKoi is daarom een aanrader voor de echte Koi-liefhebber.

See Koi

Over SeeKoi
Wij, van SeeKoi weten hoe belangrijk uw Koi’s voor u zijn omdat wij zelf spreken uit ervaring. Wij hebben de SeeKoi ontworpen, ontwikkeld en uitvoerig getest en zijn zeer tevreden met het resultaat. Het resultaat is dat SeeKoi als een prachtige, waardevolle en kleurrijke blikvanger voor uw vijver én tuin kan worden gezien.

Bovendien kunt u uw koi’s eenvoudig controleren op hun gezondheid

Maatwerk
De Seekoi is in 70x35x35 cm verkrijgbaar. Geen enkele vijver is hetzelfde waardoor het design van de SeeKoi wellicht aangepast dient te worden. Wij bieden u de mogelijkheid om het design aan te passen en deels zelf samen te stellen en denken graag met u mee. U zal versteld staan van de mogelijkheden die wij u kunnen bieden.

See Koi

See Koi

See Koi

See Koi

See Koi

voor meer infomatie en contact kijk op http://www.koisentertwente.nl/

bron foto’s: www.seekoi.nl

Series Navigatie<< Preview Koi Wijzer 66Uitnodiging opening Chikara Koi >>

Comments are closed.