Koi Show in Duitse hoofdstad voor herhaling vatbaar

Berlijn is een wereldstad, ook zonder Koi. Tijdens ons verblijf hebben Remy, Patrick en ik de binnenstad aanschouwt en ons tegoed gedaan aan de lekkernijen. Lopen deden we ook. Op de avond hebben we minstens vijf kilometer gelopen (lees: geslenterd) door de Duits hoofdstad. Gewoon gezellig en een lekker biertje proeven. Het gaat echt wel om meer dan Koi alleen zo’n show weekend, maar uiteindelijk toch ook weer wel. De meeste gesprekken schuwen het onderwerp toch niet en het is daar waar je de meeste diepgang vind, achterliggende gedachtes achter de schoonheid van de Koi en meer.

Major Awards Berlijn koi Show 2016
Schoonheid herkennen doen we tijdens de show natuurlijk ook. gelukkig bekijkt Remy het niet alleen door zijn eigen kijkers, maar ook door die van de camera. dat maakt dat we jullie ook kunnen laten mee genieten van de allermooisten in Berlijn. Het was Dirk van ElnaKoi die er aan de haal ging met de meeste grote prijzen. Zelfs een nog niet eerder vergeven award viel ten deel aan een van zijn hobbyisten Johny Lievens.

Dat doen we zeker volgend jaar nog eens

Een andere hobbyist wist zelfs de Grand Champion Award naar zich toe te trekken. De show kende een in Nederland gekweekte Most Unique en al met al was het meer dan de moeite waard om hiervoor naar Berlijn te trekken. Dat doen we zeker volgend jaar nog eens. Hieronder de video die Remy heeft gemaakt van de Major Awards…

Series Navigatie<< Die schönsten Mädchen von Berlin

Over Tiebo Jacobs

Tiebo is initiatiefnemer van KoiQuestion en wordt - terecht - getypeerd als 'Nishikigoi nut'. Hij is reeds meer dan een decennia auteur op het gebied van Koi, leidt het team van journalisten en stelt kritische vragen voor de camera. Hij is altijd bezig met het volgende te gekke idee om de visie van KoiQuestion verder uit te kunnen dragen.

Bezoek mijn website

Comments are closed.