Een bende van bokalen

Tijdens iedere Koishow heerst er grootste spanning onder het deelnemersveld. Zijn mijn vissen goed genoeg om een prijs in de wacht te slepen? Hoe zit het met de concurrentie? Als alles klopt krijg je een titel en bij die titel hoort een beker…

Wordt er altijd een standaard beker uit de kast getrokken

Tijdens de afgelopen Koishow in Berlijn zag ik Hans van Domburg. De altijd goed gemutste Hans, beter bekend van Domburg Sportprijzen Holland, was live in actie om de sortering van de bekers voor de gelukkige winnaars in goede banen te leiden. Het kwam op mij over als een enorme logistieke operatie, iedere show weer. En hoe zit dat eigenlijk met het type beker? Wordt er altijd een standaard beker uit de kast getrokken of is er ook sprake van maatwerk? Kom erachter in het onderstaande interview, waarin we Hans van Domburg een beetje overvallen tijdens zijn drukke werkzaamheden.

Hieronder enkele voorbeelden van bokalen die Domburg Sportprijzen heeft geleverd voor diverse Koi Shows;

Bokalen van Domburg Sportprijzen

Bokalen van Domburg Sportprijzen

Bokalen van Domburg Sportprijzen

Bokalen van Domburg Sportprijzen

Bokalen van Domburg Sportprijzen

Over Patrick Oude Groeniger

Patrick weet als milieukundige de hobby en zijn passie voor watermanagement vanuit nano-perspectief te bejegenen en ziet het als een uitdaging een beter begrip hiervoor te kweken om hobbyisten vooruit te helpen. De Twentenaar maakte van zijn hobby zijn werk en is werkzaam als Process Engineer bij JOTEM waterbehandeling.

Comments are closed.