In het weekend van de Interkoi is het dubbel feest voor Bas en Lindsay Erkens van Himitsu Garden & Pond. Niet alleen zijn ze beiden hetzelfde weekend jarig, ook hebben ze een mooi aantal prijzen in de wacht gesleept met hun deelnemende Koi. Van de 24 ingezette exemplaren werden er maar liefst 21 met een prijs bekroond.

De grootste waardering, in de vorm van de Young Champion Award, ging uit naar een van de kleinste exemplaren van de line-up, namelijk een kinrin sanke van kweker Tanaka, ik heb het dan niet over Tanaka Marusho of Tanaka Yoshinori.

Wil je weten om welke kweker het precies gaat? Bekijk dan het onderstaande interview.

[youtube https://www.youtube.com/watch?v=8Csi-IR8GHE]

Over Patrick Oude Groeniger

Patrick weet als milieukundige de hobby en zijn passie voor watermanagement vanuit nano-perspectief te bejegenen en ziet het als een uitdaging een beter begrip hiervoor te kweken om hobbyisten vooruit te helpen. De Twentenaar maakte van zijn hobby zijn werk en is werkzaam als Process Engineer bij JOTEM waterbehandeling.

Comments are closed.