Koifarm ND bracht 92 centimeter gouden Koi naar het podium

De Yamabuki Ogon van koiFarm ND wist afgelopen weekend de Grand Chamion B titel in de wacht te slepen. Dat goud komt op de foto nooit geheel tot zijn recht, vandar dat we van de drijvende goudstaaf ook een mooie video hebben gemaakt. Hier kun je rustig van worden… of hebberig, dat kan ook nog.

Daar draagt Nico Dewulf natuurlijk ook aan bij

De Yamabuki meet 92 centimeter en weet wat schitteren is. Ze weet inmiddels over zeker drie jaren haar showkwaliteit hoog te houden. Daar draagt Nico Dewulf als eigenaar met Koifarm ND natuurlijk ook aan bij. De huid, de verdeling van de schubben, de metalieke glans, de staart en… “Gewoon een fantastische Yama, zou menigeen zeggen;

Over Remy Doekhi

Bollywood wilde hem, wij hebben hem! Remy is onze Surinaamse godenzoon. In alle bescheidenheid zorgt hij voor alle audio- en videotoepassingen die de verslaggeving van KoiQuestion mogelijk maken. De notoire cameraman monteert ook nog eens alles en deelt als ervaren hobbyist graag zijn kennis met anderen.

Comments are closed.